Skip to main content

NOTÍCIES

Les últimes Notícies sobre Empresa, Emprenedoria i Comerç.

Recull d’iniciatives d’innovació i transformació social al Vallès Occidental

11/05/2021

El Consell Comarcal recull 72 iniciatives al Vallès Occidental per potenciar el mercat social solidari i fer visible les entitats i professionals que hi treballen.

En el marc de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès, El Consell ha publicat el “Recull d’iniciatives d’innovació i transformació social al Vallès Occidental”, una eina per donar a conèixer les diferents iniciatives d’economia social i solidaria a la comarca i per potenciar el mercat en aquest sector.

En aquest recull hi consten les diferents iniciatives agrupades per temàtiques:

  • Consum responsable.
  • Cooperació.
  • Inclusió social.
  • Relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  • I més..

En el recull s’ identifica 72 experiències, projectes i serveis destacats en l’àmbit de la innovació i transformació social i fa accessible aquesta informació per tal de generar coneixement compartit i treball col·laboratiu. Fer visible el treball de les entitats i els professionals que hi col·laboren ajuda a potenciar el mercat social solidari i dinamitzar-lo. També vol servir de referència a la comunitat local, generant noves idees i estimulant la qualitat i millora continua dels productes i serveis que s’ofereixen.

La Xarxa d’innovació social del Vallès és una iniciativa oberta, col·laborativa i transformadora, per fer emergir i recolzar idees innovadores amb projectes socioeconòmics que donin respostes als reptes de la societat i fomentin l’economia social i el bé comú.

Descarrega’t el Recull

Col·laboradors: