Skip to main content

NOTÍCIES

Les últimes Notícies sobre Empresa, Emprenedoria i Comerç.

Nou programa d’ajuts “Ocupació + Transformació”

19/07/2022

El Departament d’Empresa i Treball ha obert un nou programa d’ajuts anomenat “Ocupació + Transformació”, dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives amb l’objectiu d’oferir-los suport per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l’economia verda.

L’import de l’ajut és de 5.000 euros. Dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades (o sòcies treballadores) amb el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de sis mesos des de la sol·licitud de la subvenció. I en el termini de sis mesos des de la recepció de l’ajut cal fer una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o l’economia digital.

Tota la informació, l’accès al tràmit i a les preguntes freqüents:

Les sol·licituds es poden realitzar del dia 6 de juliol a les 9 hores fins al dia 27 de juliol a les 15 hores, només a través d’un d’aquests dos canals: canalempresa.gencat.cat ó tramits.gencat.cat.

Col·laboradors: