Skip to main content

NOTÍCIES

Les últimes Notícies sobre Empresa, Emprenedoria i Comerç.

Llançament de l’OAE de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

10/06/2020

Neix l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) a Barberà del Vallès: tots els serveis concentrats en aquest punt.

L’Ajuntament de Barberà el Vallès, posa en marxa un punt únic d’atenció a l’empresa, emprenedors, comerç i autònoms. L’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE)  neix amb l’objectiu, perquè puguin trobar una interlocució única, propera i facilitadora, que contribueixi al seu arrelament al municipi.

Una de les mesures que ha pres l’Ajuntament de Barberà el Vallès per combatre la greu  crisi que ens ha provocat la Covid19 ha estat accelerar la posta en marxa amb la voluntat de donar suport a l’empresa informant dels ajuts actuals aprovats per la situació de pandèmia, facilitar la seva adaptació dels nous escenaris i contribuir a la revitalització de l’economia i a fer més fàcil la generació d’activitat econòmica.

L’OAE pretén assolir una relació amb l’empresa més fàcil, més simple, més àgil, més pròxima i més eficient i esdevenir un punt d’informació general vinculada als serveis i tràmits municipals (Activitats, Ocupació, Salut, Medi ambient, Mercats, Promoció econòmica, etc.), registrar documentació, iniciar la tramitació d’expedients i constituir l’empresa a través del Servei PAE (Punts d’Atenció a l’Emprenedor) de manera telemàtica i gratuïta, oferint una interlocució única, coordinada, integral i facilitadora.

L´OAE centralitza la feina de tots els àmbits municipals que donen servei a l’activitat empresarial i comercial de la ciutat, que hi treballen de manera coordinada per oferir una atenció integral i de proximitat.

Tal com va definir la regidora de promoció econòmica Mònica Senpere Implica una nova forma coordinada d’atendre i assessorar les persones emprenedores del municipi. L’OAE facilitarà l’obertura d’empreses i comerços a Barberà i la consolidació dels negocis existents”.

L’OAE està pensada per fer de la ciutat un entorn on sigui més fàcil crear i fer créixer l’activitat econòmica.

La posta en marxa de l’OAE s’emmarca en el canvi cultural que es vol afavorir des de l’administració en el sentit de facilitar l’activitat econòmica, com agent clau del desenvolupament econòmic local, i generadora d’ocupació i d’iniciatives de responsabilitat social, amb l’objectiu de facilitar la relació i afavorir l’arrelament al teixit econòmic al territori.

L’OAE compta amb un espai virtual de nova creació. Les persones emprenedores, autònoms, empreses i els comerços s’hi poden adreçar per informar-se de tots els àmbits i gestions relacionades amb la seva activitat. D’alta banda, l’Ajuntament està treballant perquè s’obri també un espai presencial.

L’OAE de l’Ajuntament de Barberà el Vallès disposa de tres canals d’atenció:

Col·laboradors: