Skip to main content

NOTÍCIES

Les últimes Notícies sobre Empresa, Emprenedoria i Comerç.

L’Ajuntament de Barberà impulsa i organitza formacions en gènere als comerços de la ciutat.

20/05/2022

L’Oficina de Polítiques de Gènere, juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Turisme de l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha organitzat dues formacions en gènere adreçada als comerços de la ciutat.

S’ha iniciat una línia de col·laboració per tal de poder oferir als comerços de Barberà formació en gènere, atès la importància que tota la nostra ciutat vagi transformant-se i contribuir, des de tots els àmbits, a que la perspectiva feminista sigui una realitat.

Es persegueixen dos objectius:

Per una banda, disposar de coneixements bàsics en aquesta matèria i tenir eines pràctiques per incorporar i aplicar la perspectiva de gènere en els comerços de la ciutat.

Per d’altra, sensibilitzar i prendre consciència de la importància d’utilitzar un llenguatge no sexista i donar eines i estratègies als comerços per a redactar de forma inclusiva les seves publicacions.

Els temes que s’expondran són:

  • Comunicació no sexista, llenguatge inclusiu on es preten donar eines per garantir un llenguatge inclusiu.
  • La igualtat de gènere aplicada als comerços, amb l’objectiu de sensibilitzar als comerços en matèria d’igualtat entre dones i homes.

Aquesta acció s’emmarca en el marc de l’objectiu que té l’Ajuntament de fer de Barberà una Ciutat Feminista. A les dues formacions es podran apuntar tots els comerços interessats.

Per més informació de les formacions, visita el nostre apartat agenda.

Col·laboradors: