Skip to main content

AGENDA

Consulta tota l’Agenda que organitza l’OAE

Presentació del Protocol d’actuació en un procés de recuperació d’empreses

Data:

Fins l’11/05/21

Hora inici:

12h

Hora final:

13:30h

Ubicació:

Online

En un moment de crisi com l’actual és important conèixer els recursos que tenim a l’abast per donar continuïtat a empreses properes al tancament.

La transmissió d’empreses ha esdevingut una de les opcions més avantatjoses i segures per a les persones emprenedores.

La continuïtat dels negocis mitjançant la fórmula cooperativa es considera una bona alternativa. D’entrada perquè les cooperatives han demostrat ser una forma empresarial amb una elevada capacitat de resiliència en temps de crisi, independentment del sector. I es consideren una bona eina per crear col·lectivament una economia que situï les persones al centre i sigui respectuosa amb l’entorn. Si el procés de conversió té èxit, les persones treballadores se’n beneficien però també les persones empresàries i el conjunt de la societat, ja que permet el manteniment dels llocs de treball i garanteix la continuïtat de l’activitat econòmica i del teixit productiu, comercial i veïnal.

En aquest context, CoopCamp organitza una jornada de presentació amb Col·lectiu Ronda del “Protocol per a la conversió d’empreses en cooperatives” amb l’objectiu de posar en valor les cooperatives com a fórmula empresarial per donar continuïtat a potencials projectes empresarials que estiguin en crisi així com identificar les accions necessàries a tenir en compte.

Apunteu-vos aquí

Col·laboradors: